Pyörät

Aluvanteet ympärivuotisilla renkailla

Top Seller

AUTEC Skandic

6.5 x 16ET 45
123,04 € Per vanne

Helposti täydellinen rengaspaketti

Helposti täydellinen rengaspaketti

Valitse auto
Valitse vanne
Valitse rengas
Tilaa rengaspaketti

Suosituimmat kevytmetallivanteemme

ALUTEC Ikenu

8 x 18ET 45
alkaen 158,52 €

PROLINE AX100

6.5 x 16ET 40
alkaen 117,22 €

AUTEC Skandic

6.5 x 16ET 45
alkaen 109,19 €

BORBET LV4

5.5 x 15ET 45
alkaen 118,54 €

Meillä on sinulle sopivat vanteet ja renkaat.

Jotta voimme näyttää sinulle sopivat vanteet ja renkaat, valitse ensin ajoneuvosi.

Täydellinen rengassarja TPMS:llä

Jos ajoneuvosi on varustettu suoralla TPMS-järjestelmällä, asennamme ja ohjelmoimme sopivat TPMS-anturit ilman lisäkustannuksia uusiin renkaisiisi.

Rengaspaketti - Kustannustehokas ja nopea asennus

Kaikki rengasalan ammattilaiset suosittelevat talvirenkaita talvella ja kesärenkaat ovat aina oikea valinta kesäksi. Jos sinulla on molempia renkaita asennettuna erillisille kevytmetalli- tai teräsvanteille autoosi, sinun ei tarvitse huolehtia renkaiden vaihdosta lokakuussa tai pääsiäisen aikoihin. Täydet pyörät tarvitsee vain vaihtaa. Täydelliset pyörämme ovat myös edullisempia kuin ostaa renkaat ja vanteet erikseen.

Aluvanteet kokovuosirenkailla vie kesät ja talvet

Mobilemech.fi verkkokaupassa kausi kestää tavallista pidempään. Kesä kääntyy kohti syksyä ja talvesta mennään kovaa vauhtia kevään kautta kohti seuraavia rapujuhlia. Ryhdikkäästi on rivissä, verkkokaupan solat ja sokkelot täynnä rengasta ja vannetta jokaiseen menoon. On vanteet kokovuosirenkailla ja ilman, on tarvikkeet ja tavarat. Kauppa käy kun viimeistä päivää, kiiltävät alumiinivanteet pihassa vain kuljetusta vailla.

Oivat toimitusehdot sanelee miten kuvio toimii, asiakkaat tyytyväisinä uudet aluvanteet ja ympärivuotiset renkaat alla kiitää pitkin katuja ja korttelikujia. Koko vuosi kiertyy samoilla renkailla ja vanne kestää lähes isältä pojalle. Tyyli on kohdallaan, on leveää ja paksua, matalaa ja korkeampaa, jokaiseen kulkupeliin ja kaikille teille. Olkoonpa sitten tiedossa vaikka maastossa menemistä, moottoriurheilua tai vaativa korttelikierros, Mobilemech.fi verkkokaupasta löytyy kumit ja kulkuset.

Kitkarenkaiden matka joulusta juhannukseen

Pukki kurvaa kolisten pihaan, reki heiluu ja lumi antaa myöden. Partasuu laittaa tavarat kiertämään ja tuo ihmisille tekemistä vuosi toisensa perään. Pakkanen pistelee turpakuonoja, nenät jäässä hengityskin huurtuu, hurjat hurtat kiskoo kärryä minkä jaksaa. Kohta ihmiset ihmeissään jo käärivät kääröjään auki ja kauhovat soppaa ja viipaleita. Suut loksahtaa auki ja simmut ammolleen, kun iso rengaspaketti aukeaa, ja esiin levittäytyy ihan uudet ja kiiltävät aluvanteet kokovuosirenkailla. Isompi väki on innoissaan, nyt on auton varaosat paremmasta päästä. Pian on ympärivuotiset renkaat paikoillaan ja ruuvit kireästi kiinni. Kumi on tuoretta ja tukevaa, pinta sileänkarheaa, valmiina ottamaan kosteankin maaston. Myös liukasta saa olla, ei sen niin väliä, mobilemech.fi kokovuosirenkailla matka sujuu. Juhlat jää jo kauas taakse, kevät tekee tuloaan.

Nämä renkaat pistele vaan menemään ja kiiltää kiiltämistään. Kokko rannalla jo rätisee, liekit nuolee halkojen reunaa. Yö välttelee pimeää. Mobilemech.fi kokovuosirenkaat jaksaa jaksamistaan, ja kyyti on hyvää kuivallakin tiellä. Kukkaset kukkii ja mehiläisiäkin pörrää siellä sun täällä. Kuski miettii, että olipa hyvät renkaat ja vanteet paketissa, kun kokko hiipuu ja sihisee. Syksy tulee ja pukkikin kohta taas kylään kolisten.

Näistä syistä pukki ottaa mieluusti aluvanteet kokovuosirenkailla eikä ilman

  • Säästyy lahjansaajalta päänvaiva, kun on kumpikin osa valmiina
  • Hintakin on rengaspaketissa hioutunut kohdalleen
  • Tyyli pysyy teeman mukaan ja tuumat on valmiiksi kohdallaan
  • Erilliset talvirenkaat, kesärenkaat, kitkarenkaat ja nastarenkaat voi laittaa varastoon

Mobilemech.fi verkkokaupassa käy kuhina koko vuoden. Aamusta iltaan aluvanteita käy kaupan, kokovuosirenkailla tai ilman. Huima rengaspaketti sisältää kaiken, on ympärivuotiset renkaat ja vanteet sävy sävyyn. Toimitusehdot paremmat kuin joulupukilla konsanaan, ja hetikohta onkin jo uudet renkaat paikoillaan ja meno voi alkaa.

mobilemech.fi - tarjouksen Delticom AG 13.07.2024 08:24