Rengaspaketit & vanteet

Renkaat ja vanteet samassa paketissa

Halvempaa kuin ostaminen erikseen, ja helpompaa vaihdettaessa renkaita.

Helposti täydellinen rengaspaketti

Valitse auto
Valitse vanne
Valitse rengas
Tilaa rengaspaketti

Helposti täydellinen rengaspaketti

Valitse auto
Valitse vanne
Valitse rengas
Tilaa rengaspaketti

Rengaspaketti alumiinivanteilla

Jos ulkonäkö on sinulle tärkeä ja pidät ruostumattomista vanteista, alumiinivanteet ovat oikea tapa.

Valitse rengas...

Rengaspaketti teräsvanteilla

Pidätkö kestävyydestä ja halvemmista hinnoista? Sitten rengaspaketti teräsvanteilla on oikea valinta

Valitse rengas...

Aluvanteet

Teräsvanteet

Täydellinen rengassarja TPMS:llä

Jos ajoneuvosi on varustettu suoralla TPMS-järjestelmällä, asennamme ja ohjelmoimme sopivat TPMS-anturit ilman lisäkustannuksia uusiin renkaisiisi.

Rengaspaketti - Kustannustehokas ja nopea asennus

Kaikki rengasalan ammattilaiset suosittelevat talvirenkaita talvella ja kesärenkaat ovat aina oikea valinta kesäksi. Jos sinulla on molempia renkaita asennettuna erillisille kevytmetalli- tai teräsvanteille autoosi, sinun ei tarvitse huolehtia renkaiden vaihdosta lokakuussa tai pääsiäisen aikoihin. Täydet pyörät tarvitsee vain vaihtaa. Täydelliset pyörämme ovat myös edullisempia kuin ostaa renkaat ja vanteet erikseen.

Miksi valita rengaspaketti?

Oli hankinnassa sitten kesärenkaat, talvirenkaat, tai vaikka molemmat, kannattaa harkita rengaspaketin ottamista. Paketin etuna on se, että renkaiden lisäksi hintaan sisältyvät myös vanteet. Osa autoilijoista kuitenkin pohtii, miksi hankkia ehkä hiukan tyyriimpi rengaspaketti, jos pelkät renkaat saadaan edullisemmin. Tähän on monta syytä, jotka tulee harkita tarkkaan ennen ostopäätöstä. Ensinnäkin samojen vanteiden käyttäminen jatkuvasti johtaa siihen, että renkaiden vaihto maksaa enemmän ja sitä on mahdotonta suorittaa itse ilman sopivaa koneistoa. Vanteet on aina irrotettava esimerkiksi kesärenkaista, ja siirrettävä talvirenkaisiin. Sama rumba on taas hoidettava puolen vuoden päästä uudestaan. Samalla tämä vie runsaasti aikaa, kun taas erillisillä vanteilla olevat renkaat voidaan nopeasti iskeä alle liikkeessä, tai vaikka omalla parkkipaikalla.

Toinen varteenotettava syy on se, että renkaille ei ole erityisen hyvä olla vanteilta revittävinä jatkuvasti. Niiden istuvuus vanteeseen huononee ja renkaat voivat jopa rikkoutua vaihdon yhteydessä. Nykyisin uusia vanteita ja rengaspaketteja saadaan sen verran edullisesti, että tämä korvaa usein vuosittaisiin rengasvaihtoihin menevät kulut.

Talvivanteiden tulisi olla myös laadukkaammat kuin kesärenkaat, koska huonolaatuiset vanteet muuttuvat helposti roudan ja suolan seurauksesta kuplivan ja kärsineen näköiseksi. Laadukkailla vanteilla voi helposti ajella vuosia, ilman että ajajan silmiin sattuu joka kerta renkaisiin katsottaessa ja ajokokemus säilyy nautittavana. Tietenkin paljon ajeltaessa voidaan rengaspaketti ostaa joka vuosi uudestaan, jos esimerkiksi ammatti ajossa kumi kuluu puhki jo yhden kauden aikana.

Jos siis otetaan huomioon suomen sääolosuhteet ja lain määräämät vuosittaiset rengasvaihdot, nousee pitkällä tähtäimellä huomattavasti edullisemmaksi, helpommaksi, aikaa säästäväksi ja kaikin puolin paremmaksi vaihtoehdoksi valita rengaspaketti.

Mistä parhaat renkaat ja vanteet?

Mobilemech.fi tarjoaa suuren määrän erilaisia rengaspaketteja aina henkilöautoista maastureihin asti. Erityisesti tyylikkäämpää ulkonäköä hakeville löytyy alumiinivanteiset rengaspaketit sekä kesärenkaille että kitkarenkaille. Tietenkin aluvanteet löytyy myös kokovuosirenkaille. Teräsvanteita löytyy tietenkin samoille renkaille, mutta lisäksi valikoimassa ovat myös erilaiset nastarenkaat teräsvanteilla.

Kuinka löytää sopiva rengaspaketti?

Se millainen paketti sopii kyseiselle ajajalle ja ajokille, riippuu tarpeista ja mieltymyksistä. Mikäli kuskin on tarkoitus kruisailla näyttävästi kaupungin kaduilla, käyttää autoa kauppakassina lyhyillä matkoilla, testata auton rajoja koko suomen kattavalla reissulla, tai revitellä kunnolla ajoradalla, on tunnettava omat tarpeet. Renkaiden ja vanteiden tulee ennen kaikkea pystyä tarjoamaan turvallinen ja miellyttävä ajokokemus. Toiseksi niiden on toivottavaa miellyttää silmää. Ja tietenkin rengaspaketin toivotaan olevan myös laatu – hinta suhteeltaan vähintään hyvä, mutta mielellään erinomainen. Mobilemech.fi hakukoneilla sopivan rengaspaketin voi etsiä esimerkiksi oman auton merkin sekä mallin mukaan. Yksityiskohtia tarkastellen saadaan tarkkaa tietoa kunkin paketin ominaisuuksista sekä sopivuudesta omaan ajokkiin ja tarpeeseen.

mobilemech.fi - tarjouksen Delticom AG 15.06.2024 08:23