Teräsvanteet

Meillä on sinulle sopiva vanne

Jotta voimme näyttää sinulle sopivat vanteet, valitse ensin ajoneuvosi

Teräsvanteet, se perinteinen vaihtoehto

Teräsvanteet ovat perinteisin vaihtoehto, ne on vuosien varrella todettu hyviksi ja turvallisiksi vaihtoehdoksi suomen teille. Vanteet ovat kestävät ja yleensä niitä saadaan edulliseen hintaan verrattuna vastaaviin alumiinivanteisiin. Alumiinivanteet ovatkin nousseet kilpailijoiksi teräsvanteille, mutta tässä kohtaa ajajan on mietittävä tarpeitaan. Suomen olosuhteissa nopeudet ovat hyvin rajoitettuja, jollei kyseessä ole kilpa-ajaja. Tämä tarkoittaa ettei alumiinivanteiden etuja, eli jarrujen mahdollista nopeampaa jäähtymistä ja parempaa ajonautintoa pääse hyödyntämään pienissä nopauksissa.

Teräsvanteiden ominaisuudet sopivat suomen oloihin

Yksi tärkeä syy hankkia teräsvanteet, on niiden kyky suojata jarruja avointa alumiinivannetta paremmin, erityisesti muuttuvissa ilmoissa kuralta, pölyltä, loskalta ja muulta roskalta. Pölykapseleiden ansiosta renkaan väliin ei pääse yhtä herkästi esimerkiksi lumikokkareita, jolloin ajonautinto nousee suuresti. Kukaan ei nauti moottoritiellä renkaaseen jääneestä kokkareesta, joka kolisee aina seuraavalle pysähdyspaikalle asti, raastaen sekä ajajan että matkustajien hermoja, ja pahimmillaan naarmuttaen vanteen.

Tämän tyylisten vanteiden ei myöskään ajatella kolhiintuvan tai vääntyvän niin herkästi, jos ajetaan vahingossa vaikka monttuun tai suurempaan kuoppaan. Pölykapselit suojaavat itse vannetta naarmuuttumiselta, mikäli vahingossa auto pääsee kolhaisemaan kadun reunaan, kun taas alumiinivanne ottaa iskun suoraan vastaan. Näin kulumaa ei pääse pahemmin tulemaan ja tarvittaessa pölykapselit on helppo uusia, lähes vahingoittumattomien vanteiden päälle.

Nämä vanteet ovat yleensä myös edullinen vaihtoehto, jolloin tiukalla budjetilla liikkeessä oleva ajaja voi hankkia hiukan laadukkaammat vanteet samalla rahalla, kuin saisi vähemmän laadukkaat alumiinivanteet. Laatu ja hinta kulkevat usein käsikkäin, eli teräsvanteisiin hiukan panostettaessa saadaan vanteet, jotka kestävät vuosi toisensa ajan ja takaavat hyvän ajokokemuksen, samalla suojaten talven pakkasen aiheuttamilta ongelmilta.

Teräsvanteet edullisesti ja ripeästi

Rengas outletista löytyy teräsvanteita jokaiseen käyttöön, joko yksinään tai osana rengaspakettia. Oli alla vaikka pakettiauto, off-road ajoneuvo, tai perinteinen henkilöauto, ei sivuston valikoima petä ketään. Merkkejä ja malleja on laidasta laitaan, aina tunnetuimmista vanteiden tekijöistä uusimpiin tulokkaisiin. Hinnat sekä tarjoukset vaihtelevat vanteen ominaisuuksien ja merkkien mukaan, mutta sivustolta löytyy varmasti edulliset vaihtoehdot jokaiseen makuun ja budjettiin sopiviksi. Parhaimpiin puoliin kuuluu myöskin nopea toimitusaika, jolloin vanteet on jo muutamassa päivässä toimitettu perille. Jos siis vanteiden hankkiminen tulee yllättäen, ei muuta kuin tilaamaan!

Jos vanteiden hankinta on uusi aihe, eikä kokemusta ole vielä erityisen paljoa, kannattaa käyttää sivuston hakukonetta. Tämän avulla tarjotaan jokaisen omalle autolle sopivat vaihtoehdot, joista asiakas pääsee valitsemaan omansa. Tarkemmat tiedot löytyvät jokaisen tuotteen esittelystä ja asiansa tuntevat asiakkaat voivat selata valikoimaa myös merkin ja mallin avulla. Maksu on mahdollista suorittaa eri tavoin, esimerkiksi pankkikorteilla, tai vaikka verkkopankkia käyttäen kätevästi ja viivyttelemättä. Asiakaspalvelu on myös altis auttamaan jokaisessa tilanteessa, vaikka asennusasemaa etsittäessä.

mobilemech.fi - tarjouksen Delticom AG 15.06.2024 08:23