Kevyt kuorma-auton renkaat


Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

mobilemech.fi
Huomio 4.53/5 - 60 Asiakkaiden arviot
lisää

Monia maksutapoja:

Maksa helposti luottokortilla tai pankkisiirrolla.Komeat kevytkuorma-auton renkaat saa pyörätkin pyörimään

Mobilemech.fi verkkokauppa pitää tavaraliikenteenkin pyörät pyörimässä. Jokainen croissant, pulla ja leivänrieskale, jokainen kaali ja tomaatti siirtyy paikasta toiseen kevytkuorma-auton renkailla. Mobilemech.fi renkailla yhteiskunnan rattaat pysyy pyörimässä ja kaupoissa riittää pientä suuhunpantavaa joka päivä. Jokainen kuljetusyrittäjä, isompikin maaliikennetalo tai muista syistä miehiä metsässä kuljettava taho saa mobilemech.fi hyvät tarpeet kulkupeliinsä, on kesärenkaat ja talvirenkaat sekä renkaita moneen säähän. Kevytkuorma-auton renkaat käy kaupaksi ja tohinaa riittää, kun ihmiset valmistautuu ja valta vaihtuu.

Leipää ja jauhoja tynnyrikaupalla Hollannista Turkuun

Valtavia pönttöjä varasto pullollaan, on sinistä ja on punaista, eri väristä ja joku on saanut enemmän kolhujakin kuin toinen. Tästä se työ alkaa, miettii kuski, ja katselee onko kevytkuorma-auton renkaat kunnossa että toimitus varmasti kulkee eikä läiky yli. Trukki nostelee tynnyrin lavalle, yksi, kaksi, kolmaskin vielä. Tynnyreitä riittää, lisää ruokaa ja vitamiineja itään ihmisten iloksi. Uudet renkaat alla kulkupeli hyrisee tyytyväisenä sataman kupeessa. Vaappuu reppana sinne tänne, kun painon keskipiste siirtyilee tynnyrien täyttäessä lavaa. Kohta on kaikki paikalla ja renkaissa ilmat kohdallaan, kevyt kuorma kyydissä ja auto valmiina lähtöön. Kilometriä kuluu, vaihtuu Hollanti Tanskaksi ja juutinraumakin jää taakse.

Renkaat kestää ja on parhaasta päästä, pito on tiukkaa eikä melu pahasti menemistä haittaa. Menovettäkin säästyy, kun vierintävastusta on vain sen verran kuin tarvitaan ja meno on kuin sarjakuvissa. Viimein kevytkuorma-autorullaa laivan uumenista Turun satamaan. Renkaat kesti tukevasti tämänkin retken, miettii kuski ja menee menojaan.

Nämä ovat kevytkuorma-auton renkaiden tärkeitä piirteitä

  • Kulutuskestävyyttä pitää olla, ettei kustannukset turhaan nouse
  • Selkeät poikittelevat ripakulmat, jotta melutaso pysyy alhaisena
  • Matala vierintävastus, jottei menovettä kulu tarpeettoman paljon
  • Kuormankantokykyä riittävästi, että isompikin lasti liikkuu hyvin

Mobilemech.fi verkkokaupasta kevytkuorma-auton renkaat reilumpaankin menoon. Näillä renkailla isotkin pyörät pysyy pyörimässä ja tavara liikkuu paikasta toiseen. Tukevat kumit antaa vakaata kyytiä ja pitää kokan kohti oikeaa suuntaa.

mobilemech.fi - tarjouksen Delticom AG 15.06.2024 08:24