Aluvanteet: Modernit katseenvangitsijat tyylillä

Top Seller

AUTEC Skandic

6.5 x 16ET 45
110,42 € Per vanne

Suosituimmat kevytmetallivanteemme

ALUTEC Ikenu

8 x 18ET 45
alkaen 153,52 €

itWheels ALISIA

6 x 15ET 40
alkaen 109,38 €

BORBET LV4

5.5 x 14ET 43
alkaen 111,79 €

DEZENT TZ graphite

7.5 x 17ET 48
alkaen 155,61 €

Meillä on sinulle sopiva vanne

Jotta voimme näyttää sinulle sopivat vanteet, valitse ensin ajoneuvosi

Aidot aluvanteet ja reilusti pikkumustaa kesäyössä

Mobilemech.fi verkkokaupassa käy kova kuhina aamusta iltaan. Kaapelit huutaa ja serverit laulaa, kun aluvanteita on tietokannat pullollaan. Asiakkaat innoissaan katselee ja miettii, että ostaisiko tällaiset alumiinivanteet, renkaat, kesärenkaat tai talvirenkaat. Kiiltävää on jos jonkinmoista, on Dotz, AEZ, Enzo, Dezent ja vaikka mitä.

Alumiinivanteet ei paljoa paina, eikä hintakaan pahasti kukkaroa kevennä, mobilemech.fi on kaikki kohdallaan ja kauppa käy kuin tanssi. Sopivasti auton tyylin mukaan, sävy sävyyn ja teemaa soveltaen, hienot aluvanteet asettuu lähes autoon kuin autoon ja kyyti on hyvää. Mustat puolat ja pinnat mennä vilistää, villisti ympyrää, kun pyörä pyörii pitkin peltotietä. Maantiekin aukeaa ja hopean kiiltävät aluvanteet siirtää moottorin hurjan paukkuvoiman ihan kiinni tienpintaan. Kesäyössä tarvitaan koreaa ja kapistusta, että on menoa eikä vain meinata.

Harvapuolaiset vanteet ja paljon lisää paljasta pintaa

mobilemech.fi alumiinivanteet laittaa vanhankin auton koreaksi ja antaa hyvää kyytiä. Komeat vanteet kiitää pitkin kauppakatuja ja puiston laitaa, arvokkaasti kuin leijonat savannilla. Modernin harvapuolainen aluvanne astelee eteenpäin kuin robotti konsanaan, jarrulevyt ja tassut kaikki kauniisti esillä. Vanteen harvat puolat kääntää pyörää kierros kierrokselta, ja kun vauhti kiihtyy, kuski polkee kaasua pönttöön ja kone huutaa, koko puolarivistö kuin sulautuu yhdeksi ja meno on tasaista. Kone iskee tahtia ja jäähdytin huokaa. Vanteet ottaa tukevan otteen tiehen ja mutkatkin menee ilman sen kummempaa suoristamista. Kaarteissa kurvaten ja tiukasti, mobilemech.fi vanteilla kaikki sujuu.

Nämä alumiinivanteet ovat niistä mistä maailmallakin puhutaan

  • Klassinen ja perinteisen elegantti Turrino
  • Mustanmatta harvapuolainen Ascent
  • Hopeankiiltävä puolaparillinen Cadwell

Mobilemech.fi verkkokauppa on autoilijan asialla, aluvanteet löytyy ja rengasta riittää jokaiselle. Tarvikkeita on enemmän kuin taloon mahtuu ja ikkunat auki koko Eurooppaan. Toimitusehdot paremmasta päästä ja tuotteet tulee ympäri maailman.Mobilemech.fi  yhdistää idän ja lännen, silittää silkkitietä ja pitää vanteet liikkumassa rapakonkin yli Isosta Maailmasta Eurooppaan. Tervetuloa katsomaan alle uudet aluvanteet, kiiltävän hopeisina tai vaikka mustina. Mobilemech.fi on koko Euroopan ytimessä ja tietää miten vanteet ja renkaat pysyy pyörimässä ja kauppa käy.

mobilemech.fi - tarjouksen Delticom AG 15.06.2024 08:23