Pyörät

Aluvanteet kesärenkailla

Top Seller

AUTEC Skandic

6.5 x 16ET 45
110,42 € Per vanne

Helposti täydellinen rengaspaketti

Helposti täydellinen rengaspaketti

Valitse auto
Valitse vanne
Valitse rengas
Tilaa rengaspaketti

Suosituimmat kevytmetallivanteemme

ALUTEC Ikenu

8 x 18ET 45
alkaen 153,52 €

itWheels ALISIA

6 x 15ET 40
alkaen 109,38 €

BORBET LV4

5.5 x 14ET 43
alkaen 111,79 €

DEZENT TZ graphite

7.5 x 17ET 48
alkaen 155,61 €

Meillä on sinulle sopivat vanteet ja renkaat.

Jotta voimme näyttää sinulle sopivat vanteet ja renkaat, valitse ensin ajoneuvosi.

Täydellinen rengassarja TPMS:llä

Jos ajoneuvosi on varustettu suoralla TPMS-järjestelmällä, asennamme ja ohjelmoimme sopivat TPMS-anturit ilman lisäkustannuksia uusiin renkaisiisi.

Rengaspaketti - Kustannustehokas ja nopea asennus

Kaikki rengasalan ammattilaiset suosittelevat talvirenkaita talvella ja kesärenkaat ovat aina oikea valinta kesäksi. Jos sinulla on molempia renkaita asennettuna erillisille kevytmetalli- tai teräsvanteille autoosi, sinun ei tarvitse huolehtia renkaiden vaihdosta lokakuussa tai pääsiäisen aikoihin. Täydet pyörät tarvitsee vain vaihtaa. Täydelliset pyörämme ovat myös edullisempia kuin ostaa renkaat ja vanteet erikseen.

Aluvanteet alla — ja kesärenkailla kyyti on hyvää

Mobilemech.fi verkkokaupassa kevät tekee tuloaan ja rivissä on rengaspaketteja kuin korvatunturin varastohuoneessa. Rengasta on, vanteet ja varaosat kaikki, tarviketta ja kalua kaikenlaista. Yksi rivi nousee korkeammalle, ulottuu kauas horisonttiin ja sen ympärillä käy kauhea kuhina. Kyltti seisoo ja huutaa, että täältä löytyy "Aluvanteet kesärenkailla". Kärry toisensa perään hakee asiakkaille paketteja tilausten mukaan. mobilemech.fi toimitus tapahtuu kuin tuosta vaan, asiakaspalvelu on paremmasta päästä, tavaraa riittää ja valikoimatkin on kohdallaan. Huippuunsa hiotut rengaspaketit kerää mainetta ja kunniaa, kuski toisensa perään tyytyväisenä hymyilee, kun valinnat on tehty valmiiksi ja kesärenkaat sävy sävyyn keveiden aluvanteiden kanssa. Kyllä naapurissakin katsellaan, kun uudet kiiltävät aluvanteet kaartaa pihaan.

Karhu ja puolukat kesäisessä järvisuomessa

Tasainen pikitie vie läpi tiheän metsän. On kalliotakin ja karvahaaraa. Solaa, nientä ja nokkaa, järviäkin riittää enemmän kuin heti osaisi aavistaa. mobilemech.fi uudet alumiinivanteet alla kuski kurvailee rantatietä. Maisemat vaihtuu, metsänreuna vaan vilisee ja ulappa levittäytyy pitkälle horisonttiin.

Uudet kesärenkaat ottaa kuivan tien kurvit kunnolla ja vie suorat sukkelaan ja muitta mutkitta. Hyttysistä viis, ikkunanraot levällään, urku auki kone laittaa kaasun palamaan. Metsän hiljaisen suhinan täyttää rytmikkäiden paukkeiden tuoma yhtenäinen pärinä. Kone laulaa toisensa perään, pönttö haukkaa happea ja sitten räjähtää. Mäntä ottaa ja painaa renkaat ja vanteet pyörimään. Paksut ja tuoreet kumirivat painaa tietä eteenpäin, kitka pysyy ja kaarteet menee tiukalla otteella. Hienonhienot vaot vierivierekkäin ripojen välissä, kostuu kun kesäsade tulee ja kastelee. Pidot on parhaasta päästä, karhu vain metsästä katselee, popsii puolukoita ja pitää pennut tiivisti rivissä.

Näistä syistä alumiinivanteet kannattaa ostaa kesärenkailla eikä ilman

  • Rengaspaketissa kaikki on valmiiksi valittuna, sävy sävyyn, tuumat tiukasti ja tosissaan
  • Kahisevaakin jää vielä jäljelle, kun on hyvät kaupat tehty ja uudet renkaat paikoillaan
  • Säästyy valitsemisen vaiva, kun renkaat on muttereita ja napoja vaille valmis

Mobilemech.fi verkkokaupasta nyt aluvanteet kesärenkailla hyvään hintaan. Valikoimaa on matalaa ja pikkumustaa, ronskimpaakin löytyy jos rajoja pitää koetella. Tervetuloa kauppaan ostamaan!

mobilemech.fi - tarjouksen Delticom AG 15.06.2024 08:24