Moottoripyörän renkaat: Enduro

Asennuspalvelusi

AsennuspalvelusiEi hätää. Tarjoamme myös moottoripyörän renkaille asennuspalvelua lähelläsi. Asennuspalveluhakuun

Riskitön kauppa:

  • 2 vuoden takuu
  • 30 päivän palautusmahdollisuus

Kuinka pääsen asennuskumppaniksi?

Haemme vielä yhteistyökumppaneita moottoripyörän renkaiden asennuksiin.
Ilmoittaudu tässä ilmaiseksiEnduron renkaat menoon ja meininkiin!

Endurot on tehty menemiseen eikä meinaamiseen, joten tiukoissa paikoissa tarvitaan pitoa ja luotettavuutta myös renkailta. Paljon vaihtelevampaan maastoon ei joudu mitkään muut kuin enduron renkaat, sillä kuskeja tavataan tavallisten teiden lisäksi myös vaikka kangasmetsässä ja tuntureiden harjoilla.

Renkaiden materiaali, paino ja kuvio vaikuttaa paljon ajoelämykseen ja suorituskykyyn. Soisella alustalla ajettaessa ei tiheä ja matala rengaskuvio auta juurikaan, kun taas temppuja tehdessä ja pompittaessa raskas rengas voi olla haitaksi. Tiedä siis oman ajotapasi ja enduron käytön tarkoitus, jotta sopivan renkaan löytyminen helpottuu.

Uudet renkaat tuovatkin menoon uutta puhtia, jolla taas jaksetaan ajella pitkät ajat. Eikä tarvitse hetkeen miettiä koska kaupoille joutuu taas, sillä laatuun panostaen renkaiden elinikäkin pitenee huomattavasti. Laita siis tilaus tulemaan ja nauti uusien renkaiden tuomasta ajokokemuksesta!

Mobilemech.fi valikoima valloittaa!

Meiltä löydät renkaita useaan käyttöön, oli enduro kunnon maasto käytössä soilla ja metsämailla, tai pelkästään kaupunkiajossa ilahduttamassa. Selaa ja löydä omaan käyttöön sopivat renkaat, joiden avulla Enduro pystyy siihen mitä vaaditaan! Jos ajajaa huvittaisi kokeilla toisella menopelillä vaikka huimia nopeuksia, kannattaa tutustua valikoimaan Supersport renkaat osoitteessa.

Edulliset renkaat ylpeälle ajajalle!

Vaikka endurojen omistajat ovat usein valmiita laittamaan vähän enemmänkin rahaa peleihinsä, ei silti säästäminen haittaa ketään. Mobilemech.fi edullisilla hinnoilla renkaiden hankkiminen ei käy kukkaron päälle ja jos koko rahan edestä halutaan tuhlata, voidaan panostaa parempiin merkkeihin.

mobilemech.fi - tarjouksen Delticom AG 13.07.2024 08:26