Rengashaku

Tietoja koosta
Leveys
Korkeus
Halkaisija
Rengashaku

Tietoja autovalikoimasta


Päivän tarjous: Goodride ZuperSnow Z-507 205/55 R16 91V 81,80 €

map_marker

Helposti ja nopeasti löytää paras hinta

Valitse koko, edullisimpaan hintaan ja vain Order

wrench

Rengastusmahdollisuuksia Palvelut

Toisessa Jotta askel voit helposti valita meidän yli 520 huoltoliikkeeseen.

clock

Nopea ja helppo asennus

Pyynnöstä asentaa renkaat myös niiden välittömässä läheisyydessä, tai yksinkertaisesti löytää.Kitkarenkaat kiperiinkin paikkoihin

Mobilemech.fi verkkokaupassa on hyvät pidot päivästä toiseen. Rengasta riittää reilummallekin ottajalle ja vanteita on varastot täpöten täynnä. Uutta tulee lisää idästä ja lännestä, etelästä ja Euroopan ytimestä. Mobilemech.fi talvirenkaat on laadukasta sarjaa, maailman huippumerkkejä, laaja skaala malleja ja tuumia. Ilman sen kummempaa ihmettelyä, alta aikayksikön on renkaiden tilaus jo tehty ja pian onkin jo uudet renkaat auton alla ja matkanteko pääsee kunnolla vauhtiin. Näillä kitkarenkailla kelpaa suunnata leudommankin talven syövereihin.

Vaikka olisi vähän kuraa ja sohjoa tiellä, tai lunta enemmän kuin suola on ehtinyt sulattaa, kitkarenkaat kyllä pitää ja ponnistaa eteenpäin. Kitkarengas, jossa on reilumpi ripakuviointi ja voimakkaat linjat pitää huolta, ettei liirto lähde lapasesta ja että jarrutusmatkat pysyy kohtuullisina. Kun nastat on liioittelua ja vuodenaika on jo ajanut kesärenkaiden ohi, silloin on paikka kitkarenkaille ja tiedossa on hyvää kyytiä.

Kunnolla tiesuolaa renkaiden alle ja leuto talvi

Sielläpäin pohjolaa missä talven pahimmat pakkaset ja hyytävä syväjää jää vähemmälle, siellä missä huolto toimii ja kadut pysyy suolaamalla auki, siellä missä nastarenkaat on liioittelua, siellä on kitkarenkaille oikea paikka. Talvella tarvitaan lisää kitkaa ja pitoa, liukasta voi olla ja hentoa jäätäkin tienpinta täynnä. Lunta tulee ja tupruttaa, pakkautuu vielä tien pintaan kovaksi kokkarekerrokseksi. Kitkarenkaat antaa reilusti pitoa ja vie yli hieman kimuraisemmankin taipaleen. Mobilemech.fi verkkokaupasta löytyy aimo valikoima kitkarenkaita tiukkoihin paikkoihin. Kesärengasta parempi pito, joka ottaa märät ja sohjoisetkin solat terhakkaasti ja tarmolla.

Nämä ovat kitkarenkaiden parhaita puolia

  • Nastoja vaimeampi melu ja pehmeä kyyti
  • Pidempi käyttökausi alkusyksystä aina loppukevääseen
  • Koko Euroopan laajuinen käyttöalue
  • Säästää tienpintaakin enemmän kuin nastoitetut talvirenkaat

Mobilemech.fi verkkokaupasta renkaat jokaiseen menoon. Hienot ja pitävät kitkarenkaat ovat hyvät leutoon talveen, kun ei nastoja tarvita, mutta kesä on jo kääntynyt talven puolelle. Mobilemech.fi kitkarenkaat tarjoaa tasaista ja lempeää kyytiä.

mobilemech.fi - tarjouksen Delticom AG 26.09.2023 08:25