Turvarenkaat


Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

mobilemech.fi
Huomio 4.53/5 - 60 Asiakkaiden arviot
lisää

Riskitön kauppa:

  • 2 vuoden takuu
  • 30 päivän palautusmahdollisuusMiksi hankkia turvarenkaat / RunFlat renkaat?

Turvallisuuden kanssa ei kannata koskaan leikkiä, eikä se ole asia, jossa lähdetään tinkimään. Onneksi autosta saa turvallisemman monella eri tavalla, esimerkiksi turvarenkaiden avulla. Turvarenkaat ovat vielä harvinaista herkkua suomen teillä, mutta tämä asia on helppo muuttaa ja kannattaakin. Turvarenkailla on nimittäin etuja, joita muut renkaat eivät pysty tarjoamaan. Turvarenkaat, eli toiselta nimeltään Run-Flat - renkaat, ovat erittäin jäykkäolkaiset renkaat ja parantavat auton turvallisuutta huomattavasti. Niillä voi siis ajaa vaikka rengas olisi tyhjä. Kun hankitaan turvarenkaat alle, ei tarvitse miettiä miten pääsee moottoritieltä turvalliselle paikalle vaihtamaan rengasta, tai sitä, sattuiko vararengas edes mukaan. Turvarenkaat voivat olla muutaman kymmenen prosentin perusrenkaita kalliimmat, mutta hinauskustannuksissa ja perinteisten renkaiden kustannuksissa ne säästetään varmasti piakkoin. Tämä sopii erityisesti kuskeille, jotka eivät halua, tai osaa itse renkaita vaihtaa ja joille turvallisuus on ajaessa ensisijaisen tärkeää. Ainut mistä ajajan tulee enää huolehtia, on renkaiden ilmanpaineet, sillä näin varmoilla peleillä renkaan tyhjenemistä ei edes huomaa. Nämä renkaat tulee asentaa ammattilaisen tekemänä, jotta ne varmasti tulee laitettua oikein paikoilleen.

Mistä parhaat Run-Flat turvarenkaat?

Turvarenkaita on jokaisella kunnon rengasmerkillä jo valmisteilla, eli suosipa ajaja mitä tahansa kunnon merkkiä, renkaat löytyvät varmasti. Renkaiden kanssa on kuitenkin huomioitava, että niille kannattaa harkita turvarenkaisiin suunniteltujen vanteiden hankkimista, jotka varmistavat renkaan pysymisen paikallaan vaikka paineet olisivatkin päässeet alhaisiksi. Vaikka alkuun kustannukset voisivat hiukan kohotakin, kukaan ei voi laittaa turvallisuudelle hintaa ja myöhemmin varovaisuus voidaan palkita. Mobilemech.fi renkaat löytyvät tietysti edulliseen hintaan ja vähintään kahden turvarenkaan tilaajalle laitetaan kaupanpäälle ilmainen toimitus. Edullisten hintojen, ilmaisen kotiinkuljetuksen ja erityisen hyvin turvallisuusominaisuuksien jälkeen tuskin tarvitsee edes miettiä, miksi tai mistä autoon tulisi hankkia turvarenkaat.

Kuinka löytää ajoneuvoon sopivat RunFlat turvarenkaat?

Turvarenkaiden on sovittava oman auton alle, jotta ne toimivat toivotulla tavalla ja tuovat kaikki ominaisuutensa esille kunnolla. Tähän tarkoitukseen sopii mainiosti sivun hakukone, jolla löytyy lähes jokaisen auton mallille ja merkille sopivat turvarenkaat. Valikoimaan kuuluu kaikki kuuluisista rengasvalmistajista aina pienempiin merkkeihin, joten hintahaarukkaakin löytyy runsaasti. Jokaiseen renkaaseen pääsee tutustumaan yksityiskohtien kautta, joten kaikki tiedot on heti saatavilla. Turvarenkaat sopivat mainosti myös vaativiin ajo-olosuhteisiin ja ne takaavat tarkan ajo-ominaisuuden jopa korkeissa nopeuksissa. Vakaalla, tarkalla ja vähä-äänisellä autolla on ehdottoman mukava ajella, varsinkin kun ajopeli on vielä turvallinen, sopii se kenen tahansa kuskin alle.

mobilemech.fi - tarjouksen Delticom AG 28.05.2024 08:24