Rengashaku

Tietoja koosta
Leveys
Korkeus
Halkaisija
Rengashaku

Tietoja autovalikoimasta


Päivän tarjous: Goodride ZuperSnow Z-507 205/55 R16 91V 78,20 €

map_marker

Helposti ja nopeasti löytää paras hinta

Valitse koko, edullisimpaan hintaan ja vain Order

wrench

Rengastusmahdollisuuksia Palvelut

Toisessa Jotta askel voit helposti valita meidän yli 520 huoltoliikkeeseen.

clock

Nopea ja helppo asennus

Pyynnöstä asentaa renkaat myös niiden välittömässä läheisyydessä, tai yksinkertaisesti löytää.Kitkarenkaat

Kitkarenkaat ovat talvirenkaat ilman teitä kuluttavia nastoja. Rengasalan kehittyessä ovat myös kitkarenkaiden ominaisuudet kehittyneet niin laadukkaiksi,että ne tarjoavat jo kovan vastuksen nastallisille renkaille. Kitkarenkaiden ominaisuudet ovat olleet näin korkealla tasolla vasta muutaman viime vuoden ajan ja tämä saattaa olla osasyy sille,miksi kaikki eivät vieläkään luota kitkarenkaisiin samoin kuin nastarenkaisiin. Kumiseos,renkaanrakenne ja kulutuspinnan muotoilu ovat tärkeimmät asiat, mitkä vaikuttavat renkaiden tarjoamaan suorituskykyyn. 

Jarrutusmatkan ollessa lyhyt niin jäisellä, lumisella kuin kuivallakin tienpinnalla ajettaessa voidaan kitkarenkaiden todeta olevan erittäin turvallinen vaihtoehto myös Suomen talven hankaliin olosuhteisiin. Laadukkaimmat kitkarenkaat mobilemech.fi verkkokauppa tarjoaa sinulle Suomen laajimman kitkarengasvalikoiman, jonka seasta löydät niin edullisia kuin arvokkaampiakin rengasmalleja. Hinta ei aina kerro kaikkea renkaiden ominaisuuksista tai laadusta, mutta esimerkiksi tunnettujen valmistajien,kuten Nokian, Michelin, Bridgestone, Goodyear ja Dunlop kitkarenkaat ovat testatusti korkealaatuisia. 

Suorituskyvyltään erinomaiset talvirenkaat antavat autollesi tarkemman ohjattavuuden sekä lyhentävät jarrutusmatkaa kaikissa talven olosuhteissa. Kitkarenkaat halvalla netistä Tosiasia on,että talvirenkaat saat edullisimmin verkkokaupasta. Mobilemech.fi on kerännyt kasaan Suomen suurimman kitkarenkaiden valikoiman, mistä sinun on helppo löytää sopivat kitkarenkaat kaiken kokoisille henkilö-,paketti-,maasto-ja urheiluautoille.

mobilemech.fi - tarjouksen Delticom AG 15.06.2024 08:25