Rengashaku

Tietoja koosta
Leveys
Korkeus
Halkaisija
Rengashaku

Tietoja autovalikoimasta


map_marker

Helposti ja nopeasti löytää paras hinta

Valitse koko, edullisimpaan hintaan ja vain Order

wrench

Rengastusmahdollisuuksia Palvelut

Toisessa Jotta askel voit helposti valita meidän yli 520 huoltoliikkeeseen.

clock

Nopea ja helppo asennus

Pyynnöstä asentaa renkaat myös niiden välittömässä läheisyydessä, tai yksinkertaisesti löytää.



Talvirenkaat netistä

Suomessa talvi on vaarallisimpia aikoja ajamiselle, liukkaat tiet, huono näkyvyys ja muuttuvat olosuhteet ovat jatkuvana uhkana. Oli tarkoituksena sitten suorittaa perheen yhteiset kauppareissut turvallisesti, tai vaikka revitellä hiukan järven jäällä, tärkeintä on pitää huoli, että alla on sopivat talvirenkaat. Niin kuin auton kesärenkaidenkin kanssa, osa ajajista pohtii kannattaako renkaat ostaa uusina vai käytettyinä, ja koska on aika heittää vanhat renkaat kaatopaikalle. Renkaiden matka on tullut tien päähän lain mukaan, mikäli urasyvyys laskee 3mm, tai jos jossain renkaassa nastoja on vähemmän. Jotta turhilta riskeiltä vältyttäisiin, on renkaat sopiva vaihtaa uusiin jo kun kulumispintaa on jäljellä 5mm. Pelkästään urasyvyys ei kuitenkaan ole yksin ratkaiseva tekijä, mikäli renkaiden ikä on yli viisi vuotta, kumi lähtee kovettumaan ja halkeamat, sekä vauriot kudoksissa lisäävät onnettomuuden riskiä.

Käytetyt vai uudet talvirenkaat?

Useimmat autoilijat, jotka päätyvät valitsemaan käytetyt renkaat, katsovat lähinnä niiden hintaa. Tämä voi kuitenkin olla kohtalokas virhe, eikä usein kovinkaan suuriin säästöihin päästä. Koska renkaiden elinikä on lyhyt, ei vanhoja, yhden talven ajettavia renkaita ole kovinkaan kannattavaa hankkia. Vain vähän ajetut renkaat taas ovat lähes samoissa hinnoissa uusien kanssa. Uusissa renkaissa ostajaa huolettaa hinta, mutta edut korvaavat nämä helposti. Käyttöaikaa on runsaasti jäljellä, renkailla ei ole aikaisempaa historiaa ja niissä on uraa jäljellä mainiosti. Nykyään laadukkaita uusia talvirenkaita saadaan hyvinkin halpaan hintaan, jolloin niiden hankkiminen tulee useimmiten edullisemmaksi, sekä järkevämmäksi turvallisuuden kannalta. Uusissa renkaissa on myös se hyvä puoli, että valikoimaa on paljon ja jopa kuskin silmää miellyttäviä vaihtoehtoja on tarjolla.

Mistähän sopivat renkaat löytyisivät?

Talvirenkaita tarjotaan nykyään monesta eri lähteestä, mutta erityisen kätevästi ne löytyvät sivustolta  mobilemech.fi. Huimina etuina ovat nopeat toimitusajat ja toimitus suoraan kotiin, sekä ystävällinen ja avulias asiakaspalvelu. Valikoimasta löytyy suurimpien laatumerkkien talvirenkaat kalliista renkaista aina edullisiin asti. Mukaan mahtuu myös vähemmän tunnettujen tekijöiden merkkejä. Jotta renkaisiin voi tutustua kunnolla, on jokainen niistä esiteltynä sivustolla tarkkojen tietojen kanssa, josta selviää esimerkiksi renkaan koko, polttoainetehokkuus, tai vaikka melupäästö desibeleinä. Kätevällä hakukoneella talvirenkaat löytyvät jokaiseen automerkkiin aikaa tuhlaamatta, ja muutaman klikkauksen jälkeen renkaat ovat matkalla uuden omistajansa luokse. Renkaat, kuten kaikki muutkin tuotteet, toimitetaan nopeasti sekä luotettavasti suoraan asiakkaalle ja sivustolla pidetään huolta myös asiakkaan yksityistietojen salassapidosta. Mahdollisissa ongelma tilanteissa, tai mikäli asiakkaalla on kysyttävää, palvelee sivuston asiakaspalvelu mielellään. Mobilemech.fi talvirenkailla tosiaan kelpaa ajella, joten ei kuin tilaamaan.

mobilemech.fi - tarjouksen Delticom AG 16.06.2024 08:25