Rengashaku

Tietoja koosta
Leveys
Korkeus
Halkaisija
Rengashaku

Tietoja autovalikoimasta


Päivän tarjous: Goodride ZuperSnow Z-507 205/55 R16 91V 78,20 €

map_marker

Helposti ja nopeasti löytää paras hinta

Valitse koko, edullisimpaan hintaan ja vain Order

wrench

Rengastusmahdollisuuksia Palvelut

Toisessa Jotta askel voit helposti valita meidän yli 520 huoltoliikkeeseen.

clock

Nopea ja helppo asennus

Pyynnöstä asentaa renkaat myös niiden välittömässä läheisyydessä, tai yksinkertaisesti löytää.



Nastarenkailla yli jään ja järvisuomen

Mobilemech.fi verkkokauppa tuo talvirenkaat jäisiinkiin keleihin – valitse Michelin, Hakkapeliitta, Nokian tai vaikka Goodyear renkaat! Kun pakkanen kiristyy, tiet pursuaa lunta ja jäätä, tarvitaan hyvät renkaat, että meno jatkuu, ja myös sipulit ja porkkanat liikkuu paikasta toiseen. Jääpinta laittaa ballerinatkin tanssimaan, valssi sujuu ja kiekko kiertää ympäri kehää kun mailaveikot huitoo sinne tänne. Autolle jää on haastava paikka! Renkaat ottaa liukkaasta lisää vauhtia, kitkarenkaat kurasta kunnolla kiinni ja kesärenkaat syö soraa kuin aamiaista.

Mutta kun jäätä kasvaa tiet täyteen, ikkunat huurtuu ja nenäkarvojakin pistelee kun keuhko imee hyytävän kylmää ilmaa sisään, silloin on nastoitettujen renkaiden paikka. Terävät pikku nystyrät täyttää renkaan rapean pinnan, valmiina kohtaamaan kovankin jään. Rengas kiertyy auton alla ja nastat iskeytyy jäiseen tiehen valtavalla voimalla. Renkaat puristuvat koko auton painolla tienpintaan ja ottavat kuin ottavatkin tiukan otteen. Rengas saa roimasti kitkaa lisää, että kelpaa taas polkea poljinta, päästellä pönttö täyteen kaasua ja tuikata kipinää sekaan.

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita Punavuoren uumenissa

Talvea mennään jo pitkälle kohti helmikuuta, koko kaupunki on jäässä ja Itämerikin vain puoliksi auki. Punavuoressa tapahtuu ympäri vuoden, eikä meno hellitä hetkeksikään. Katuun on kasvanut muutamassa kuukaudessa uusi paksu jää- ja lumikerros. Hiekkaa on heitetty päälle edellisen kerran aamuvarhain, mutta nyt mennään jo kovaa vauhtia iltapäivän puolelle.

Uudet nastarenkaat mobilemech.fi alla, kuski kurvaa ylös pitkin Fredrikinkatua. Hurjaa menoa Bulevardin yli, nastat syö tietä ja kova kiire on että aikataulut pitää. Äkkiä kuski äkkää, siinä on edessä joku jumissa keskellä katua! Silmät levällään sydän pamppaa, aivo ottaa ohjat käsiin, jalka vaihtaa poljinta ja painaa jarrua minkä jaksaa. Penkki melkein antaa periksi, kun säärilihas kiristää kovempaa kuin koskaan ennen.

Nastarenkaat lukossa raapii tiestä irti lunta ja jäätä. Välillä luistonesto antaa periksi ja ottaa tuntumaa tiehen, sitten taas nakkaa vanteet lukkoon ja renkaat raapii nastoilla syvää uraa kovaan jääpintaan. Hidastuu, hidastuu, kottero tärisee ja pysähtyy juuri ja juuri ennen kuin tapahtuu. Kuski huokaa helpotuksesta ja kuumat jarrupalat käryää. Kone hyrrää hiljaa itsekseen ja sinisiä valoja vilkkuu jo horisontissa. Selvisi tämäkin täpärä tilanne, onneksi oli mobilemech.fi nastarenkaat alla ja kuski tarkkana!

mobilemech.fi - tarjouksen Delticom AG 15.06.2024 08:25