Golfkärryn renkaat

Huippulaatuisia erikoisrenkaita

Teollisuus-, erikois- ja traktorin renkaatMeiltä löydät nyt oikeat renkaat trukinrenkaista traktorinrenkaisiin sekä renkaat rakennuskoneisiin ja peräkärryihin.

Kuljetusalennus

Jos tarvitset suuremman määrän teollisuus-, erikois- ja traktorinrenkaita (väh. 10 kpl), ole hyvä ja ota meihin suoraan yhteyttä sähköpostitse: Kuljetusalennus

Riskitön kauppa:

  • 2 vuoden takuu
  • 30 päivän palautusmahdollisuusUudet golfkärryn renkaat

Golfkärryn renkaat on hyvä pitää kunnossa, että bugi liikkuu sulavasti viheriöltä toiselle ja takaisin klubille kun pelit on pelattu. Moni kärry osaa myös omatoimisesti tai opastettuna siirtyä oikeaan paikkaan, kuin mönkijä Mars-planeetan pinnalla, mutta näissä tilanteissa on erittäinkin tärkeää kiinnittää suurta huomiota että renkaat on kunnossa eikä ote senttiäkään lipsu. Kärryjä on monenlaisia, ja mobilemech.fi verkkokaupan valikoimat täydentyy jatkuvasti. Meillä on lähes kaikki maksutavat mahdollisia ja toimitus tapahtuu tuota pikaa.

mobilemech.fi kaupassa tiedetään miten golf sujuu ja kentillä liikutaan

Golfkärryn renkaat ei sen kummemmalta näytä, mutta jotta arvokas kuorma kulkee varmasti perille, on hyvä tarkistaa huolellisesti että kaikki varaosat on varmemman päälle ja oikein valittu. Nyt meiltä löytyy yli sen mitä voisi odottaa, että kevyt golf turnaus etenee vakaasti kun kärryt siirtyy sujuvasti reiältä toiselle, kuin itsestään ja vakaasti pitkin herkkää nurmikenttää.

Kirjaudu nyt rohkeasti verkkokauppaan ja katso vaikka samalla jos valikoimistamme löytyy jotain muuta mitä olet pitkään jo hakenut, tai jos vaikka mieleen juolahtaa nyt, mitä tarvitaan, kun on hyvät tarjoukset esillä ja ostoskori avoimena odottaa. Ehkä auton peräkärryn renkaat kaipaa jo uusimista? Onko talvirenkaat kunnossa ja kelien mukaan? Miten on moottoripyörän kanssa – onko jo renkaiden vaihtamisen aika?

Nämäkin Golfkärryn renkaat auttaa pelaajia pelaamaan

  • Duro HF-217
  • Maxxis C-737
  • Arisun X-Xtrail
  • Duro Excel Touring
  • Slasher GTX Pro

Golfkärryn renkaat kuluvat siinä missä auton tai moottoripyörä

n renkaat nekin. Kun viheriöllä liikutan ja hiekkaesteitäkin on, kun pelit etenee ja kierroksia käydään harva se päivä, silloin kannattaa suunnistaa kohti mobilemech.fi verkkokauppaa ja katso varaosat kuntoon valmiiksi ennen kuin pelit alkaa. Kunnon renkaat alla kärry kulkee kevyesti ja pelaaminenkin sujuu. Kuka jaksaisi sellaista kärryä paapoa, joka jää tasaisellekin kentälle sutimaan?

mobilemech.fi - tarjouksen Delticom AG 13.07.2024 08:27