Rakennus- ja metsurikoneen renkaat

Huippulaatuisia erikoisrenkaita

Teollisuus-, erikois- ja traktorin renkaatMeiltä löydät nyt oikeat renkaat trukinrenkaista traktorinrenkaisiin sekä renkaat rakennuskoneisiin ja peräkärryihin.

Kuljetusalennus

Jos tarvitset suuremman määrän teollisuus-, erikois- ja traktorinrenkaita (väh. 10 kpl), ole hyvä ja ota meihin suoraan yhteyttä sähköpostitse: Kuljetusalennus

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • AsennuspalveluRakennus- ja metsurikoneen renkaat ja reilu peli

Meiltä kun ostat rakennus- ja metsurikoneen renkaat, vaikkapa Michelin tai Dunlop merkkiset, voit olla varma että työmaa etenee esteistä huolimatta. Nämä renkaat ovat kestävyydeltään sitä luokkaa, ettei ihan pienet kivet tai puolukat saa niiden pintaa puhki. Lohkokuviopinnatkin kun on valittu oikein maaston ja käyttötarpeen mukaan, niin voi olla varma että pitoa riittää. Hyvät työmaakoneen renkaat kestää kulutusta ja antaa hyvää pitoa niin sorassa kuin pehmeämmillä mättäilläkin metsän siimeksessä. Meiltä löydät varaosat ja vaativammatkin ristikudosrenkaat.

Rengas-online verkkokaupasta välineet virkeäänkin menoon

Aamu kun sarastaa rakennustyömaalla, metsän keskelle raivatulla aukealla, oikovat metsurikoneet jäseniään kuin nuoret kurjet lammenrannalla siipiään. Nousee yksi koura tuonne, toinen saha kiertää villisti ympäriinsä. Kone haukkaa happea ja iskee tuoretta kipinää. Työnjohtaja on juuri tilannut verkkokaupasta rakennus- ja metsurikoneen renkaat, tilaus on vetämässä ja työmaalla kaikki hyvin.

Metsäkone, ehkä Ponsse tai John Deere, kieto kourat ja ottimet paksun puunrungon ympärille. Ottaa tiukan otteen ja puristaa niin että puun suonet pullottaa ja latva vaan korkealla huojuu. Työkoneen paksut renkaat ottaa maastosta tukea, kun puu panee vastaan. Leveä pinta-ala ja tukevat pintalohkokuviot antavat metsäkoneelle hyvän alustan kiskoa puita irti ja sahata rungot timmeiksi paloiksi.

Nämäkin erikois- ja metsurikoneen renkaat herättävät huomiota maailmalla

  • Euro-Grip MT63 renkaat
  • Mitas TR03 renkaat
  • Nokian Forest King F2 renkaat (telaketjuilla tai ilman)

Toisaalla kaupungissa nostellaan betonia pystyyn, valtavat kiviharkot asettuvat riviin, nojailevat ja tukevat toinen toistansa. Näin syntyy kaupunki ja rakennukset, kun isot työkoneet laittaa palat paikoilleen, siirtää elementit eteenpäin ja nostelee nuoret teräspalkitkin korkeuksiin. Tukevat renkaat alla kuorma siirtyy sulavasti rosoistakin pintaa pitkin. Kantokykyä on sen verran että isompikin betoniparru nousee komeasti ilmaan. Niin alkaa kokonaisuuskin hahmottua ja kohta ihmiset innoissan pääsevät istumaan sisätiloihin ja kutomaan juoniaan kuntoon.

Pistä nyt uudet renkaat ja varaosat tilaukseen mobilemech.fi verkkokaupasta. Meillä on yhteystiedot selkeästi esillä ja ostaminen käy käden käänteessä. Rakennustyömaalla ja metsätöissä on tärkeää että varaosat on valmiina, ettei työmaa hetkeksikään herpaannu vaikka mitä kävisi. Nopeasti on uudet renkaat vaihdettu metsäkoneeseen ja johan taas puuta kaatuu ja metsä soi.

mobilemech.fi - tarjouksen Delticom AG 13.07.2024 08:27