Teollisuus-, erikois- ja traktorin renkaat

Huippulaatuisia erikoisrenkaita

Teollisuus-, erikois- ja traktorin renkaatMeiltä löydät nyt oikeat renkaat trukinrenkaista traktorinrenkaisiin sekä renkaat rakennuskoneisiin ja peräkärryihin.

Kuljetusalennus

Jos tarvitset suuremman määrän teollisuus-, erikois- ja traktorinrenkaita (väh. 10 kpl), ole hyvä ja ota meihin suoraan yhteyttä sähköpostitse: Kuljetusalennus

Riskitön kauppa:

  • 2 vuoden takuu
  • 30 päivän palautusmahdollisuusTraktorin renkaat joka tarpeeseen!

Traktoreilla täytyy päästä kulkemaan, oli kyseessä sitten kesäiset peltotyöt tai talviset lavetti hommat. Pitoa täytyy löytyä runsaasti ja mielellään talvella ajo toimii hiukan vaativimmissakin maastoissa ilman ketjuja tai muita lisävehkeitä. Pellolla mentäessä on otettava myös pellonpinta huomioon, eikä nurmea välttämättä haluta rikkoa aivan hajalle.

Valikoimaa kaikkeen käyttöön!

Kun haluat sulavaa ajoa ilman nyökkimistä tai muuta turhaa, on aika tähdätä rengas kaupoille! Valikoimastamme löytyy kaikki parhaimmat traktorin renkaat, tietysti laadukkaaksi todetuilta tuottajilta. Hintahaarukkaa löytyy laidasta laitaan, laadukkaita, pitkään kestäviä ja tunnettuja rengasmalleja, sekä hiukan harvinaisempia kappaleita jotka pelittävät yhtä lailla.

Meiltä edulliset renkaat alle!

Edullisten hintojemme ansiosta säästät mukavan summan rahaa verrattuna perinteisiin rengaskauppoihin ja ekstra rahan voi vaikka sijoittaa hiukan parempiin renkaisiin. Selaa siis valikoimaamme ja löydä omat traktorin renkaat!

mobilemech.fi - tarjouksen Delticom AG 15.06.2024 08:24